Hgs Måleri | Tjänster
15677
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15677,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Tjänster

Måleri

Vi utför nymålning och ommålning om fasader eller fönsterpartier behöver rustas upp. Många människor och företag glömmer att måla under längre perioder och får senare ångra det när de måste göra dyra renoveringar. Alla ytor som är ute och står oskyddat får ordentliga påfrestningar av väder och vind. Vi ser inget arbete som för litet och inget är heller för stort så vi välkomnar därför vilket arbete du än har till oss i Stockholm med omnejd

Tapetsering

Vi är inte bara duktiga på att måla, vi är även duktiga på tapetsering. Vi har utbildning inom tapetsering och de vet vad som fungerar bäst och även hur man skyddar bostaden från skador under tiden.
Vi ser till att arbetet blir fackmannamässigt utfört så att värdet på din bostad ökar och din hyresvärd kommer att godkänna tapetseringen efter utfört arbete.

Fönsterrenovering

Vi utför fönsterrenovering på olika typer av fönster. Både trä och metallfönster. Att renovera fönster är ett jobb som kräver lite extra erfarenhet då de olika materialen och konstruktionerna skiljer sig en hel del från varandra. Skicket av ett fönster försämras varje år och i slutändan måste man alltid renovera eller laga. Fönstret är i direkt kontakt med det yttre klimatet och får också uppleva en stor temperaturskillnad och även frost och regn.